pirr

Efter städningen (som tog 6 timmar och 20 minuter, för er som bryr er) idag är jag så trött i bena att det bara pirrar, om någon vet vad jag menar? Kan inte göra annat än att bara sitta här efter en lång, varm dusch och bara chilla. Dessutom har jag precis sett slutet på A Good Year, vilket bara RÅKAR vara världens mysigaste film, med sexy Russel Crowe som åker till frasnak landsbygden och bor i ett äckligt fint hus med vingård och bara myser omkring i byn. Ååååhh, SÅ vill jag leva!
Dessutom smälte (smalt?) jag bara av den zupermyziga franska musiken som kom under eftertexterna, jätteavslappnande. Tyvärr ekade High School Musical-låtar från övervåningen. Fan så det förstörde.

Nu tog eftertexterna slut och reklam för fjärde säsongen av Weeds gick alldeles nyss. Orkar inte att det har blivit så himla dåligt, och Nancy är himla skinny plastic surgeoned biiiiitch, BAJZ! Bara Linni man kan snacka med om Weeds, SÅ KOM HEM! Eller logga in på msn. Eller ring mig. Orkar inte läsa din blogg och ha massa frågor som man typ aldrig kommer få svar på. VILL PRATA MED DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Okej, lite väl desperat blev det allt där. Men jag saknar henne, okej? Hon ä fin.

Nu började Mission Impossible 3. Inte värt, ogillar TomCruise fett. OCH Michelle Monaghan, orkar inte att hon får Robert OCH Shia OCH McDreamy!!!!!!!!! HON ÄR FUL!

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Asså Michelle kan gå och ta sig i brasan! I verkligheten skulle hon ALDRIG få dom männen!

2008-10-20 @ 17:14:09
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: TESS!

Det skulle däremot jag få! Hähähähäää...uppenbarligen

2008-10-20 @ 17:14:50
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag har velat se A good year i EVIGHETER NU! Ända sen jag såg början av den utan ljud på ö-vik bussen

2008-10-20 @ 22:34:13
URL: http://michelele.wordpress.com

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0