nu var det ett tag sen...

Okej, ja, jag har inte skrivit här på ganska längenu. Som vanligt är det nog för att det är idétorka och typ... äventyrstorka i mitt liv, eller nåt. Däremot har jag börjat åka ganska mycket buss nu, i och med att jag måste ta mig till Björn på Ålidhem hela tiden, så det kanske kommer några roliga busshistorier framöver.

Just nu sitter jag och försöker läsa Harry Potter y la piedra filosofal (och det vises sten). Som ni kanske gissat är den på spanska, och jag ska ha läst ut den till om två veckor. Jag kämpar hårt. Annars är jag ledig idag, så imorse hurtade jag iväg till simhallen och tog mig en liten simtur. Lyckades faktiskt simma OAVBRUTET i en halvtimme!! Mycket lyckat. Sen bastade jag. Också mycket lyckat.
Det är så bra för mitt självförtroende att vara på badhuset, för det är liksom... antingen småbarn som tittar på mig och jag ser att de tänker "jag vill OCKSÅ ha såna bröst!!", eller så är det medelålders kvinnor som efter att ha klämt ut fyra barn tittar på mig och tänker "jag vill OCKSÅ ha såna bröst!!". Haha. Det där var lite skämt, men ändå lite sanning. Man känner sig faktiskt oftast som den snyggaste i hela omklädningsrummet. Hehe.

Annars är planerandet inför nästa swoppingträff i full gång! Den sjätte februari blir det av, och ni kan kolla in massa information antingen på bloggen (swopping.blogg.se) eller gå med i vår facebook-grupp (Swopping i Umeå) om man håller på med såna nördigheter.

Nu ska jag även bjuda på en bild...

Det blev den här godingen från i julas, där Alva lyckas slå ner Björn och Olof. True story.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0