ÄGG

LÄGG ÄGG, LÄGG ÄGG
JENNIE KAN LÄGGA ÄGG
I SKÄGGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt, jag blev lite väl upphetsad där. Phew. Nu är det över. Inga problem, inga problem.

Jag veeeeeeeeeeet att jag lämnade mitt sista blogginlägg lite på... ööh... upphällningen? Vi kan kalla det cliffhanger så att åminstone JAG vet vad jag menar. Men bara så ni alla vet kom aldrig Anamaria till spanskalektionen, och vi fick sluta. Så, nu kan jag slappna av. Har gått och tänkt på det hela helgen, alltså. Pheeeeeeeeeeeeeew.

Jennie klagar på att jag inte skriver något om min helg, och eftersom jag är Jennies lilla BITCH, så är följande vad som hänt under min helg:
I fredags umgicks jag med mina underbara knäskålemassöser Jennie och TESS!
Jennie lagade mikket god kyckling-nånting med lite ditt och datt på och gödde oss sedan med mums mums (TAAAAAAAAAAAAACK) och kladdkaka. Den kvinnan vet vad hon håller på med, om man säger så. Jag och TESS! sov där (men Jennie flög iväg mot månen. Jag har aldrig förstått mig på hennes sovvanor) och nästa morgon VAKNADE jag också där. Vem kunde ha anat?
Så nu är vi alltså på lördagen, för den som vill hänga med. Jag traskade med ojämna steg (två steg fram, ett steg till vänster och ett litet skutt åt ingen speciell stans) ner på stan för att joina Vickie och dom andra på loppisen. Först hade jag ett uppdrag: Skaffa saften. Jag styrde mina fötter mot hemköp och köpte mig en saftig saftdunk. Den tittade upp mot mig och sa "Snälla Ingrid, köp mig och gör mig till din?" Jag svarade "MEN KEFT, KLAPPMONGO TILL DUNK!" och så köpte jag den. Jag tog ingen påse eftersom jag är miljövän nu för tiden, och tog istället saftdunken i handen och traskade genom centrum på väg till min älskade skola.
Jag tror jag såg lite galen ut med en saftdunk i handen som inte kunde skrika "SVIK MIG INTE, INGRID! GE MIG INTE TILL VICKIE, HON KOMMER BARA DRICKA UPP MIG!"
Väl på skolan gav jag saftdunken till Vickie (HEHEHEHEHEHEHE) och satte mig och... ööh... väntade. Höll på så i några timmar, kanske tre eller nåt, och sen for jag, Vickie, Erika och Linn hem till mig och chilledillade. Senare kom också Becky och Malin, min nyponros.
Vickie styrde ihop en liten köttfärssås och Erika misslyckades med spaghettin. Eller okej, hon misslyckades inte HELT, men det var för att JAG sa till henne. Jag hackade löken, vilket är en väldigt viktig del i köttfärssåsen.
Under kvällen såg vi Hitta Nemo, för den är BÄST. Sen for alla, och jag somnade i min fina säng.

HAPPY NOW, JENNIE?!

Ordbajsningar
Postat av: Jennie?!

Tror du blev lite för upphetsad av detta inlägg ingrid..... OCH MÅNEN Å JA HIHIHI HEHEHEH VI HAR EN HÄRLIG RELATION!

2008-04-13 @ 19:31:10
Postat av: Jennie?!

Tror du blev lite för upphetsad av detta inlägg ingrid..... OCH MÅNEN Å JA HIHIHI HEHEHEH VI HAR EN HÄRLIG RELATION!

2008-04-13 @ 19:31:41
Postat av: TESS!

Upphetsar-Ingrid

2008-04-13 @ 20:03:05
URL: http://modertheresa.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0