hallelujah

Tack gode gud att blogg.se är tillbaka så att ni inte missar en SEKUND till av mitt tjat om Ellen Degeneres. Seriöst. Hon är så himla rolig. Hehe, skojar bara.

Jag känner att jag bara måste dela med mig av något som hände på bussen idag. Efter jag hade stått och samtalat trevligt med Erika gick jag på bussen (imorn ska jag börja cykla) tillsammans med Tova för att åka hemåt. Väl där upptäckte jag att väldigt många som jag kände och som jag egentligen inte ville samtala med var på bussen. Jag vet vad du tänker - det bådar aldrig gott. Hur som helst, där stod jag alltså bland gamla "vänner" och kände mig obekväm, när plötsligt busschaffören börjar prata i högtalaren. Jag blir alltid så rädd när han gör det, det är som inte väntat alls! Han förklarade i alla fall att bussen hade kört på en HUND som sprungit över vägen och att bussen typ inte kunde fortsätta köra eftersom... ja, jag vet inte riktigt, för att en hund hade träffat vindrutan, antar jag. Så jag och Tova gick ut ur bussen och tänkte gå runt för att se på denna spektakulärt påkörda hund och upptäckte till vår förskräckelse att hela bussens framsida var nerblodad!!!! JÄTTEÄCKLIGT! Man skulle kunna tro att vi var härdade efter två dagar av "Gladiator" men inget kunde verkligen förbereda oss för den synen. Hundhjärna var verkligen nersplattad över asfalten, det var skitäckligt. Jag gick direkt in till trottoaren igen och spydde, så gott var det. När jag hade spytt klart förklarade busschaffisen att han hade beställt taxi så att alla kunde komma hem i tid. Så min eftermiddag bestod alltså av hundinälvor, spya och taxiresa. Supertrevligt.

Idag har jag för övrigt blivit väldigt lurad av alla i min närhets aprilskämt idag. Till exempel fick Erika mig att tjuta av lycka över att hon skulle flytta in till stan, men det skulle hon ju inte. Sen överraskade Olof oss alla med att han bara fick G på ett spanskaprov, men det var lite mer uppenbart. Av den mer skrattretande sorten fanns ju Ellen som tog guacamole till tacosen, slickade av skeden och (till Alvas tjut) stoppade ner skeden i skålen igen. Sedan utbrast hon i ett "APRIL, APRIL!" och vi alla asgarvade. Ja, inte Alva, då. Dessutom hoppas jag innerligt att alla insåg att det ovan var mitt tragiska försök till ett aprilskämt. Jag kan inte ens hålla masken på bloggen, liksom.

Ordbajsningar
Postat av: GIZZA!

HAHA JAG KÄNNER DEJ!

2008-04-01 @ 20:43:03

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0