mmm(b)ajs

Sitter här i köket med majs mellan tänderna och kände hur magen började bullra. Inte kurra, det är ett annorlunda ljud. Bullrar gör den bara när något är...på väg... Kände typ hur jag lyfte lite från stolen när en självbelåten fis smög sig genom mina prima skinkor. Nu stinker det nå så fruktansvärt. Jag skojar inte. Jag tycker inte ens fisar är så otroligt roligt, faktiskt. Varför skulle jag då överdriva, liksom? Det luktar som om en sköldpadda har lagt sig under en hög bränt hår och bestämt sig för att skaffa barn - ganska äckligt, alltså.

Nu ska jag redigera ihop vår franskafilm, så fort pappa kommer hem med kameran. Den är så smaskigt rolig. Filmen, alltså. Inte kameran. Skulle dock vilja se en rolig kamera... Hrrmm, hur som helst: Filmen om Jean-Jaques, Ediths och Moniques väg till att bli Idole Francais kommer bli kultförklarad.
Favoritmoments:
  • Linns minspel när hon ska smiska Erika i rumpan.
  • Beckys, Malins och Linns minspel när dom ska kolla in i kameran efter Malin ropat  "OUI!"
  • När Becky ropar "NUU!" från bakom kameran
Åååhhh, jag kan bara tacka någon högre kraft för att få skratta så mycket, det är verkligen det bästa som finns.

Näe, nu ska jag förbereda vår modevisning om medeltidens mode till imorgon. Enchanté!

Ordbajsningar
Postat av: Jennie

OCH HUR vet du att det skulle lukta äckligt om en sköldpadda bestämde sig för att skaffa barn på en hög med bränt hår? Bränt hår är äckligt,... Men sköldpaddor som föder barn, det kanske luktar GOTT? DET KANSKE LUKTAR LIV!

2008-04-11 @ 10:26:49

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0