hårstrå

Jag kan lika gärna berätta: Erika och Vickie hittade ett hårstrå på min haka. Alltså, inte ett sådant där vanligt hårstrå som man har överallt, utan ett riktigt, redigt strå. Jag sa tidigare att jag skulle spara det och låta det växa till ett skägg, men jag var tvungen att plocka bort det. Skulle jag finansiera min resa till Paris för att jag är skäggiga damen, kanske? I don't think so!
Anledningen till att jag tog bort strået var att jag fick en flashback från mitt tidigare liv. Jag TROR att jag var typ... Världens sexigaste kvinna eller Miss Universe eller nåt liknande. Har Miss Universe ett redigt strå på hakan, kanske? Nuh-uh! Så det var det därför jag plockade bort det; jag var tvungen att hedra den titel jag fick i mitt tidigare liv. Eller så var jag en afghansk manwhore, men vad vet jag?

Även fast jag typ förstörde Fridas familjestämning i och med att jag får fara till Paris i sommar, gjorde hon den här vackra bilden till mig.

Det är mitt och House's bröllop. Först fattade jag inte riktigt, men nu förstår jag att jag står vänd mot altaret medans House vinkar åt sina fans på läktarna. Tydligen var det jättesvårt att rita, så jag är nöjd. Jag saluterar Frida.
We who are about to die salute you! Hehe....

Nu ska jag gå och hitta mig en redig gammaldags bok jag kan damma av och läsa. Såsom man gjorde förr i tiden, innan UIG fick datorer till sina elever. Duktiga jag som fortfarande kan vända blad. Däremot har jag glömt hur man skriver...

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Najsigt bröllop, skäggiga damen

2008-04-03 @ 20:10:31
URL: http://modertheresa.blogg.se
Postat av: Jennie

Du skrev ordet "redigt" tre gånger! Och grattis till håret!!!

2008-04-04 @ 13:18:36

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0