sjuk

Vaknade klockan 08.00 i morse och kunde inte somna om. Gick då upp bara för att inse att jag förmodligen blivit förkyld. Nu går jag alltså i min traditionella sjuk-klädsel som alltid tåls att upprepas: Pyjamas-byxor, töntig turist-paris-tröja, mammas gamla kofta och min enorma halsduk.
Jag har också druckit över sex glas vatten. Och inte såna små glas som vi har här i detta hus, utan helt enorma. Sen klockan 08.00 har jag alltså gått på toa över fyra gånger. Och det är inte lite jag kissar då, heller. Ni som håller koll på mina kissvanor vet att jag inte går på toa förän jag verkligen håller på att kissa på mig. Så på 3 ½ timme har jag gått på toa fyra gånger. Det är ungefär en gång i timmen.

Ikväll ska jag på taco-fiesta hemma hos Linni och dom andra tjejerna. Det ska bli väldigt trevligt, men jag hoppas att min förkylning inte kommer hindra mig från att ha roligt. Jag som inte har varit sjuk på hela gymnasiet! En annan sak jag inte gjort på hela gymnasiet - bajsat på skolans toaletter. JAG LOVAR! Jag är ganska otrolig på bajs-och-kissfronten. Hihihihihihihihihi.

Detta kommer verkligen bli en lång fredag...

Ordbajsningar
Postat av: Victoria

men duuu bajsade du på västangård eller? jag bajsade inte en enda gång på grubbe... ew.

2008-03-21 @ 12:43:56
URL: http://vickie.blogg.se
Postat av: becky

på tal om bajs känner jag att jag måste gå och bajsa nu.. wish me luck!

2008-03-21 @ 14:01:30
Postat av: becky

på tal om bajs känner jag att jag måste gå och bajsa nu.. wish me luck!

2008-03-21 @ 14:01:38

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0