ärrad

Idag har jag blivit alldeles ihopsydd som man ser på filmerna. Jepp. Jag tog en rostig kökskniv och bara slicade bort mitt födelsemärke. Sen tog jag en spritflaska, slet av korken med tänderna och dränkte såret i det. Det sved lite, men jag bet ihop. Sen tog jag en gammal fiskekrok och ståltråd och sydde ihop skiten. Jag är så fruktansvärt jävla badass så du ANAR INTE.
Det som verkligen hände: Jag fick en supersurkärring till sjuksköterska, som bara högg mig hela tiden med nålen. Det gjorde skitaont. Sen när jag inte kunde känna min arm längre kom en mumlande kirurg in och cuttade mig lite i armen. Det kändes ganska äckligt, så jag pep och höll pappa i handen. Pappa höll för mina ögon. Det äckligaste var ändå när dom skulle sy ihop det. Det gjorde inte ont, men jag kände hur dom drog ihop huden, och det var så fruktansvärt äckligt. När pappa skämtade om att jag var med i No country for old men eller någon annan liknande actionfilm där dom gör det jag skrev längst upp, skrattade jag. Då tittade sursköterskan argt på oss och sa att man inte skämtar om sånt. Men det gjorde vi ändå, hehe. Jag och buspappan min.
Och nej, jag vågade aldrig titta på stället där mitt älskade lilla födelsemärke satt. Jag känner mig väldigt ledsen och halv. Snart får jag ett stort ärr där, också. Förhoppningsvis kan Erika och Linn muntra upp mig ikväll. Dom är så tjocka och fina.

Imorn ska vi spela in lite till Breadcat Productions. TESS! som är så duktig, har gjort en blogg där alla i hela världen (+dom på SNL) kan läsa om våra äventyr och fetbragia sketcher. Den kan ni gott också läsa!

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

jag är så duktlan :}
IMORRRRN WOO

2008-03-06 @ 20:34:41
URL: http://modertheresa.blogg.se
Postat av: Victoria

jaha så ni har en liten get togheter ikväll... låter kul

2008-03-06 @ 23:17:09
URL: http://vickie.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0