bandage

Jag kan inte ens duscha normalt med bandaget på armen. Tydligen får det typ inte komma vatten på det, det har blödit igenom, små flikar håller på att ramla av och jag får inte byta det på tio dagar. Så jävla värdelöst.

Idag har jag, Jennie, Floff-Floff och TESS! spelat in massa sketcher nere i DOJON (hehe, till Linn. HÅL HÅL HÅL!). Det var råkul, och det blev faktiskt rätt bra. Uppdatering kommer senare, typ när vi klippt klart och det är upplagt på youtube. Annars kan ni hålla er bättre uppdaterade med våran blogg. Det är mest TESS! som skriver just nu, men dt kommer väl mer, antar jag. We're going to be famous!

Ikväll är jag och Jennie måbade tillsammans, den lille retstickan. Hon tror att hon inte vill ha barn, men jag vet nog vad hon tänker. Det vill hon egentligen, men hon bara låtsas för att hon tror att jag inte kommer tycka om henne om hon vill det. I can see it in her eyes. Hon påstår också att det är stor skillnad på djur och barn, men det är det egentligen inte. Eller kanske lite, typ att barn växer ifrån en, medans man måste ta död på djuret för att slippa det. Hahahahahahahha fan vad jag kommer få skit för den där kommentaren.

Vad? Vad är det mitt norra öra lyss? Vill mamma veta mer om Paris-jobbet?
Om det finns någon sorts Gud, Allah, Buddha eller aliens: Snälla, snälla, snälla, SNÄLLA låt mina päron söka jobb i Paris så jag får röra på mig lite. Gooooooooooooooooooooooosh.

Ordbajsningar
Postat av: JENNIE

alltså HEMSK ingrid HEMSK! Det är stooooor skillnad på barn och djur, för DJUR är så lätta att handskas med medan barn växer upp och ska bli en jämlike liksom! GOOOSH fattaru väl! I can see it in your eyes.... I can feel it in your touch... det är DU som har barnlängtan!

2008-03-07 @ 22:21:16
URL: http://jenkla.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0