hallonfrö

Nu har jag såna där hallonfrön i tänderna. Vet inte om dom kallas frön eller inte, men dom är det i alla fall. In my mind.
Nu sitter jag här hemma hos Jennie i hennes lilla snygga lägenhet. Nu fick jag det att låta som om hon bor ensam, men det gör hon inte. Dock är hon ensam hemma ikväll, så vi crankar upp volymen på The Ark (det ultimata ensamma-hemma bandet, daah). Vi har gjort kladdkaka och ätit med hallon, vilket ni kanske förstod. Jag har pratat och smsat mycket med hennes pojkvän också, men det kanske inte heller är någon nyhet, heheheheheh. Vet inte vad jag menar med det, det får ni väl helt enkelt lista ut själv.
Asså, nu har hon varit inne jättelänge på toan. Hon bajsar säkert, det skulle inte förvåna mig. Hon säger att hon alltid blir bajsnödig när hon är med mig. Kanske för att hennes ringmuskel slappnar av när den ser mig. Uuuuusch.

Ah, well, imorn ska jag träffa TESS! och vi ska filma lite till WAWAWA. Det blir nog prima, dessutom har jag inte träffat tjejen på länge. Hon är så fin, så fin. Tralallalala. Hon fick ett litet trall. TRALALALALALLA. Okej, där överdrev jag.

Hittade den här bilden på Jennies dator. Den är till alla älskande i denna kyliga vårnatt. Tänk er Lars i erat sovrum. Sexigt.

Ordbajsningar
Postat av: JENNIE

HAHAHAH!
Jag gick in på din blogg nu och läste, å ja ba "wtf? NYTT inlägg?!" för du å jag läste ju ditt senaste när vi satt här. Så min hjärna började tänka dig på cykeln, och dator...Å det hela gick inte ihop HELT ENKELT! När det kommer till min ringmuskel, ska jag berätta för dig att den mår alldeles prima i ditt sällskap, likaså i andras. Men det är nått med dig och mina toalettstunder... Kanske, har du en mystisk kraft som lockar ut saker hos mig? Bokstavligt talat, eller är det kanske en hemlig laxerande doft du utsöndrar? ELLER så har vi värsta connection i våra hjärnor, så jag går på toa åt dej ibland? EH?! VAD LÅTER RIMLIGAST?!

2008-03-16 @ 01:23:16
Postat av: TESS!

Du kan vara fin

2008-03-16 @ 10:21:51
URL: http://modertheresa.blogg.se
Postat av: malin

nej för jag kände igen henne på de nedklottrade stövlarna, hihi

2008-03-16 @ 12:45:56
URL: http://malbral.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0