I will walk five hundred miles

Jag har gått så frrrrrrrrrrrrrrrrrruktansvärt långt, säger jag bara. Typ fem miljoner mil. Jag överdriver inte det minsta. Först gick jag runt jorden två gånger (min iPod dog efter dom tre första) och sen har jag bara traskat runt och flamsat mig med TESS! och Jenni? (hahaha så jävla lamt med ett sånt där E, men det är faktiskt lite speciellt eftersom jag har en alldeles EGEN knapp på mitt tangentbord. Lite speciellt är det!)
Dessutom har jag gått från östra ersboda hem till TESS! och därifrån till stan, och sen DÄRIFRÅN till Jenni? och sen tillbaka till stan. Jag funderade inte ens på att gå hem, fifan.

Okej, nu klagar Floff-Floff på mitt tråkiga inlägg ("Asså, sånt vill ju ingen läsa om!!"),så jag tänkte istället berätta lite om min väldigt spännande dröm jkajg hade i morse hemma hos TESS!:
Jag drömde att det var någon sorts tävling mellan mig och en vuxen Erika, och vi skulle leta reda på "något". Detta "något" har jag ingen aning om vad det är för nåt, men det är så där som det är i drömmar, att det egentligen inte spelar någon roll, och ingen tänker på det heller. Hur som helst, jag och Erika tävlade i att hitta detta "något", och vi blev jagade genom en enorm öken (typ sahara) av TYP Team Rocket, fast det var inte dom. Men det var typ dom. Efter ett tag så bestämde jag och Erika oss för att hjälpa varandra, så vi kutade typ ner för några sanddynor per dag, och sen skulle vi göra upp läger. Det var kanske lite onödigt, men. Erika kunde på något sätt höra hur långt bort Team Rocket var. Ibland satte hon sig upp och sa "Dom är sex dagar bort!" och jag ifrågasatte inte hennes förmåga det minsta. När vi kom ut i öknen satte vi oss på en buss, där vi träffade en kvinna som var Nora/Pocahontas. Hon frågade mig typ "Jamen, Ingrid, vad är dina mål med livet?" OCh jag bah "eeh..." och då sa Erika "JAMEN, det har jag OCKSÅ velat veta jättelänge!" så då började jag berätta lite om mitt. Sen avbröt Nora/Pocahontas mig och sa "Jamen, vad har du kommit fram till? Vad hittade du får något?" Då syftade hon självklart på det där "något" som jag tydligen hade hittat alldeles ensam. Jag tittade ut genom fönstret och sa "Där! Det var dom två gubbarna där!" Och det var det.

Okej, det där lät jättekonstigt, men det var en väldigt spännande dröm. Jag minns inte riktigt vad det var som så speciellt med dom där gubbarna, för TESS! väckte upp mig. Ah, well.

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

JA MEN NI SKULLE JU HA FRUKOST ERA SUMTUTOR! JAG HADE VART VAKEN I EN TIMME FÖR ATT VÄNTA PÅ ATT NI SKULLE VAKNA MEN GJORDE NI DET?! ICKET! JAG SATT OCH SÅG PÅ LAW AND ORDER: SVU MED MAMMA SÅ ATT NI KUNDE SOVA OSTÖRT! :@@@@@@@

2008-02-24 @ 20:15:05
URL: http://modertheresa.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0