jag... har gjort det.

Jag tror jag har gjort det. Jag är där nu, jag är nästan 90% säker på att jag har gjort det. Jag har nått vuxenskap. Det slog mig alldeles nyss medans jag stod och lagade mat och multitaskade med att plocka bort disk och ta ut soporna och lyssna på P3. Det viktigaste i den här bilden var att jag INTE tänkte på att jag gjorde något speciellt, för det här är ju min vardag nu. Jag är som sagt inte säker, men jag tror det är detta som är att vara vuxen - att göra vuxna saker och inte tänka på det. Fast i och för sig tänker jag på det ganska rejält nu och skriver om det på min blogg... OCH jag dokumenterade min matlagning med webcamen.
... Och enda anledningen till att jag ens började ta kort var för att jag dricker coca cola på en vardag och kände mig fancy och rebellisk. Suck. Jag är nog inte vuxen trots allt. DET FIRAR VI MED KASSLER-OCH-BROCCOLI-OCH-ALLT-ANNAT-SOM-FANNS-I-KYLSKÅPET-GRATÄNG YAAAAAAAAAAY!!!
 
Update: Resultatet ser motherfucking delicious ut, och då underdriver jag eftersom jag är sur över att jag precis brände mig på formen. Haters gonna hate.

Ordbajsningar
Postat av: Jennie

Vad DUKTIG du är! Och det såg fettigt gott ut. Du är smygvuxen, Ingrid. Smygvuxen.

2012-10-25 @ 11:45:31
URL: http://jenkla.blogg.se

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0