filmsommar

"Cinderella story. Outta nowhere. A former greenskeeper, now, about to become the Masters champion. It looks like a mirac...It's in the hole! It's in the hole! It's in the hole!"

Har nu sett Caddyshack från 80-talet. Gud, vad jag önskar att jag levde då. Alla filmer var typ BÄST och humorn var på topp! Bill Murray, Chevy Chase, SNL... gosh. Och MODET! Jag ska inte ens gå in på det. Jag önskar bara att jag har kvar mitt permade hår, det var ju sååå 80-tal.
Har börjat skriva en lista över alla filmer jag har sett i sommar. Det kommer bli en hel del, det kan jag lova. Började för nån dag sen, har redan runt tio filmer eller så. Nästan bara gamla filmer, dessutom. Typ 70,80,90-talsfilmer, med undantag från Kill Bill vol. 2 som jag snart ska se. Och 88 minutes. Al Pacino kicks ass!

Har inte gjort speciellt mycket nu på sommarlovet. Mest suttit inne under dagarna och chillat med olika kompisar på kvällarna, men det är det som är skönast, tycker jag. Då slipper man bli hungrig och kan klara sig på ett mål om dagen. Nu ska jag nog se Taxi Driver och ikväll ska jag vara med Frida och Julia. Då ska vi se Juno. Herreminje.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0