studentfika

Har precis kommit hem från att ha jublat och kramat Olof när han kom utspringandes från Dragonskolan. Nu längtar jag som en häst! Dessutom vill jag ha finfina pressysar, liksom. Ååååhh, vad roligt! Tänk att bara få vara FRI?!

Snart kommer alla hit för att fika/luncha och gratta Olof osv. Åkte med farmor och farfar till Dragonskolan. Under bilresan var det mycket "Men där kan dom väl inte gå, det här är ju för fan inget  övergångsställe!!!!!" och "HA! HA! KOLLA PÅ DOM DÄR, ALLDELES BARBENTA!" och liknande repliker.
Farmor har precis kommit hem från Amerikatt, och innan hon for ringde hon för att fråga vad jag ville ha därifrån. Jag sa helt enkelt att jag kunde ta vad som helst, så länge det inte var gulligt och rosa. Hon skrattade sitt lilla farmorskratt och sa att hon fattade. Nu när hon kom hit och gav oss presenterna drog hon fram ett litet gulligt, rosa linne.
"Jaa, Ingrid sa ju att hon inte ALLS ville ha nåt gulligt och rosa, så jag tänkte retas lite och köpte ett i alla fall! HA! HA! Och KOLLA! DET ÄR FÖR LITET! HA! HA!"
HA! HA!: et är min imitation av farmors skratt, väldigt mysigt, men lite störande i såna här situationer. Alla andra fick koola saker från Graceland, eller Grejsländ som hon uttalar det, och jag fick ett för litet linne i rosa. Gulligt värre.
Men hon var snäll och gav mig en hundring istället, som plåster på såren. När hon räckte över hundralappen frågade hon "Men visst var jag allt lite rolig, ändå? Med linnet?"
Jodå, farmor. Det var du. *PANG*

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0