finfint

Det här är tredje dagen den här veckan som jag är, så kallat, "finklädd". Jag har till och med haft högklackat på mig, vilket är helt otroligt. Enda gången detta händer måste vaaaraaa... jul/nyårsafton? Nä, inte ens då har jag högklackat. Kanske är det förändringens vind som blåser denna sommar? *spöklik musik*

Hum, hum, hum, jaaa. Vad kan man säga? Alva hade konfirmation idag. Det var trevligt, dom hade mycket roligare konfirmation än vad jag hade för två somrar sen. Bara typ... falsksång och för snabba talare. Okej då, det var jag. Den snabba talaren, alltså. Inte falsksångaren. Jag fick faktiskt ett diplom för "Lägrets poet" för att jag höll tal. Ägda.
Hur som helst, Alva fick typ en iPod och några små fina saker. Jag fick ingenting. Gosh darnit!

Nu håller jag på att se Weeds, är snart klar med tredje säsongen. Finns det en fjärde? Vet inte ens... Hoppas det, annars får jag väl abstinens.
Dessutom har jag börjat skriva på Honeysuckle igen, det var ju som en liten paus där i nån vecka. Men nu är det som sagt igång igen. Det är trevligt, nästan så jag har saknat henne lite... Gud, jag låter ju som en galning.

Eeehh... igår var jag med Linn och Erika och vi såg på Garden State och åt massa jordgubbar. Sen skjutsade jag hem Erika, och på vägen så bara RÅKADE vi stöta ihop med Malin, vilket var ganska osannolikt. Eller ja, lite grann, kanske. Vi var tvungen att köra in på en gata eftersom vi var vilse, så insåg vi att Malin faktiskt bodde på den gatan! Sen ser vi hur en moppe kommer runt hörnet och saktar in, och vem är det om inte lilla MALBRAL?! Hon hade jobbat länge, stackarn. Bara sov och jobbade, tydligen.
Ah well, och idag bokade jag och TESS! tågbiljetter till stockholm, så nu är allt liksom bokat och klart till Paris! Bara... några... veckor... kvar! Det blir sweet.

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Paris here we come!

2008-06-14 @ 20:18:34
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0