DRAMATIK

Dramatik blev det idag när saker blev stulna från klassrummet. Vi sörjer för Beckys båda mobiltelefoner, varav den ena endast var någon vecka gammal.
För mig blev det lite mer dramatik när jag kom hem. Jag tror inte min pappa uppfattade någonting eftersom han inte riktigt lyssnar på när man pratar, men kanske får han nys om det när jag skriver här. Är möjligtvis så att han låtsas att han inte lyssnar men sedan går in och snokar på min blogg för att han EGENTLIGEN bryr sig om vad som händer i mitt liv? Det kan inte vara sant!

Ah well, idag var någon snubbe som hade föreläsning på skolan, om psykologi och sånt. Vet inte riktigt vad som var poängen med det hela, men det var intressant ändå. Han var duktig på att prata och ganska rolig. Dessutom lät han som Livscoachen. Efter föreläsningen frågade jag om att det kunde vara så att jag är en psykopat, men han sa att jag inte behövde oroa mig. Lång förklaring följde, men det var det jag kunde läsa från det i alla fall.
Nu ser jag på Batman & Robin. George Clooney är snygg men filmen är tyvärr extremt dålig. Usch usch, det är INGET nu när Christopher Nolans filmer har kommit ut. Tacka vet jag Christian Bale.

Förresten fyller Erika år idag! GRATTIS, DIN TYSKA LILLA FLEISCH!

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

ASSÅ SLUTA TRO ATT DU ÄR PSYKOPAT!!!!!!! Nu har jag i alla fall fått låna psykopat boken av mamma så jag ska allt BEVISA att du INTE är en psykopat!

Och word på det du säg om Batman filmerna! C&C = PERFECTION! OM DU FATTAR VAD JAG MENAR!

2008-09-01 @ 17:11:02
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: linn

haha aaah..

2008-09-02 @ 11:45:44
Postat av: Fleisch

vavavava? Vadå? Nån som snor grejer:(







2008-09-07 @ 22:38:10

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0