SWEET

Helgen har varit en sån där perfekt blandning som jag få till ibland. Igår eftermiddags var jag och Linnea och tränade på badhuset, vilket faktiskt kändes ganska bra. Älskar ju såna där roliga maskiner, hihi. På kvällen for jag hem till Jekkiepälsen tillsammans med Söthanna och TESS! där vi bakade cookies och såg på Old School.  Luke Wilson är fett snygg. Sedan skjutsade jag hem ungmön till hennes trolovade (min broder) där han hade boys night i sin säng.
Jag, Floff och Söthanna har börjat få en liten rutin på lördagar: Vaknar runt 10, äter kanske lite frukost (förhoppningsvis en hamburgare om det finns) och ser typ en blandning av Gilmore Girls, Fab 5 och sånt. Sen börjar såklart So you think you can dance, som oftast ses tills det att Hanna måste åka hem. Det är ganska trevligt, och tillräckligt lat blir man också.

Nu kom jag precis hem från bion där jag såg Mamma Mia med Idil. Den var faktiskt riktigt trevligt liten film. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: det roligaste som finns är vuxna män som dansar. Pierce Brosnan kan fanimej inte sjunga heller, vi höll ju på att dö.
Imorn blir det jobb (JOBB JOBB JOBB JOBB HÄHÄHÄH) och kanske till och med Wall-e (waa-aaaaaa-ll-eee). Trevlans trevlans.

Förresten har ju TESS! suttit hemma och sett på Pirates of the carribean. Hon har suttit och smsat saker som: "Johnny är så snygg! Jag kan vara hans skepp, if you know what I mean, hähä" och "Han kan få styra mitt roder anyday, hähähähähä if you know what I mean" eller "Han skulle få vind i mina segel jämt - if you know what I mean hähähähä". JAG FATTAR VAD DU MENAR, TESS! Det enda vettiga hon skrev var att Kiera är så ful så hon skulle kunna simma med ankor och ingen skulle veta att det var en människa. FulbajsKiera.

Ordbajsningar
Postat av: Hanna, din lördagsrutinkompis

Jag gillar våra rutiner på lördagar, dom är nice! Förresten, nu har pappa fixat vår parabol så jag kan se på femman och trean igen. HALLELUJAH



haha jag förstår inte varför alla hatar keira?

2008-09-07 @ 12:13:39
Postat av: TESS!

Åh, jag vill också se Mamma Mia! Håhåjaja får väl bli senare antar jag.



Asså minna sms ägde fett! Fattar inte vart jag får allt ifrån ibland. Hähähähä :D

2008-09-07 @ 17:13:35
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: Jennie

Alltså - Bli inte upprörd nu - TESS HAR SKICKAT EXAKT SAMMA SAK TILL MIG! Det där att han kunde få vind i hennes segel och det! JAG SOM TRODDE JAG VAR UNIK MED DET DÄR SMSET!



Så sent som i morse jämförde adam Kiera med en anka! ANK-KIERA!

2008-09-07 @ 18:03:31
Postat av: Pecan - Mattias

Hahaha jasså där ser man :) Låter som en hel skön kväll! Bor du i paris och i sånt fall vad gör du där? :)

Hälsningar ifrån Australien!

2008-09-08 @ 10:45:24
URL: http://www.metrobloggen.se/kakhuset

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0