VINNARKORT?

I två dagar har jag nu försökt aktivera mitt CSN-kort på deras hemsida eftersom 5 av Sveriges CSN-kort är s.k. guldkort, alltså att man vinner 24 600 kr. Självklart var jag helt och hållet övertygad om att jag hade ett av guldkorten, och började fantisera vad jag skulle göra för alla 24 600 kr. Ta med Jekkie på resa över hela världen, förfölja Robert vart han än gick, köpa så många mums mums att jag skulle kräkas, skänka BH:ar till alla världens BH-lösa... Ja, tankarna gick ju självfallet runt i huvudet på mig.
Tyvärr har inte CSNs hemsida funkat, eftersom dom har gjort något med servrarna hit och dit. I två dagar har jag alltså gått och oroat mig över att det bara kommer ta extra lång tid för mig att få in mina 24 600 kr på kontot. Ska man boka Hilton i New York över nyår måste man vara ute i tid, liksom.

Hur som helst gick jag in idag för att se till att få beviset på att jag faktiskt är rättmätige ägaren till dessa 24 600 kr. Jag aktiverade kortet, allt gick bara fint, och jag väntar spänt på popup-fönstret som säger "GRATTIS! Du är en av 5 lyckliga små barn i Sverige som får 24 600 kronor utan någon speciell anledning!". Det fönstret kom tyvärr aldrig. Däremot kom det på själva huvudfönstret, liksom: "HAR DU ETT VINNARKORT?" i stora guldiga bokstäver med fyrverkerier runtom. Dollarmärken uppstod i mina ögon och jag skakade av nervositet medan sidan laddades.
Det. Stod. Ingenting. Om. Några. Jävla. Pengar.
Vafalls? tänkte jag för mig själv. Komsi komsi, små penningar!
Icke.
Inte ens ett litet meddelande om att jag var för fet looser för att få några pengar - INGENTING.
Bara typ "Vill du SMS-prenumerera på resetips från bjäbbbjäbb.com?"
NÄÄÄÄEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hata CSN.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0