vaktis 5

Jaha, ännu en dag på jobbet. Fortfarande inget värst spännande har hänt. Igår var en smått dramatisk dag i ALLT ANNAT SOM HÄNDE. Inget kul på Tegskyrkan, dock. Eller jo, lamporna slutade fungera ett tag,så jag var tvungen att ringa en elektriker. Fast senfunkade dom igen, så han behövdes inte längre.

Just nu läser jag mest bara Kalle Anka. Kalle ÄGER, och alla skämt är bäääääst! Roligast är alla påhittade namn, en gammal favorit är ju "Julia Råbiff" och såna där saker. Eller en jag läste häromdagen där dom skulle till typ Sydamerika för att hitta det urgamla folket Flintaztekerna HAHAHAHAHA. Fattar ni? Flint-azteker, fast det blir som Flinta-zteker? Skitkul om man fattar det i alla fall. Jag önskar jag inte hade så tröga läsare................

Hur som helst så kan jag inte sluta fundera på om Kalle och Kajsa har sexat varandra. Jag menar, Kajsa är världens bitch - så fort hon tycker att Kalle är för lat eller något så går hon till Alexander. Eller typ... om hon ser en snygging på stan så bah "Kalle, du är för ful, hejdå!"
Det är ju dels HELT SJUKT BETEENDE, hon har typ någon personlighetsklyvning eller nåt! Och dessutom - vad ger det för intryck till alla barn som läser Kalle Anka-tidningar hela sin uppväxt? "Jahaaaa, så man måste ha ett jobb för att vara värd något? Annars får man välja och vraka bland alla partners bäst man vill?"
Okej, okej, nu blev jag hetsig.
Tillbaka till min poäng - Kalle och Kajsas sexytime. Alltså, jag har läst någonstans (min Blablabla-bok) att ingen Disney-karaktär har liksom direkta barn för att Disney inte vill uppmuntra tankar om att någon av karaktärerna har haft sex med varandra. Så alla är liksom farbröder och brorsöner och kusiner med varandra, med undantag av typ... Pongo och.... Anita? Heter mamman så? Jamen, hundarna i Pongo och de 101 dalmatinerna, ni fattar vad jag menar. Men där är det i och för sig som om dom överkompenserar och låter hundarna göra typ flera hundra barn, och därmed KANSKE ha sex flera hundra gånger....?
Eller nej, skippa det ovan, jag kom precis på att dom har ju bara väldigt många barn, men inte 101. Det är ju alla andra valpar som dom räddar sen från Cruella De Ville som det blir 101 med. Never mind.

HUR SOM HEEEEEEEELST så är Kajsa en bitch, och jag fattar inte varför Kalle är med henne. Dessutom synar jag fett att do inte har haft sex, eftersom Kalle har ett sånt jääädra temperament! Han slår henne säkert, typ bondage....
ÅH HERREGUD, JAG MÅSTE SLUTA TÄNKA PÅ SÅNT HÄR!!!!!!!!!!!!!

Nej, nu ska jag nog försöka hitta några nya altarblommor eller något sånt. Något oskyldigt.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0