vaktis 16

Ååååh, jag har så tråkigt! Det värsta är att jag egentligen har lite småsaker att göra, men jag orkar inte göra dom. Som typ att tvätta fönster. Inte fan orkar jag det! Eller typ trimma. Idag var jag så otroligt, utsökt snabbtänkt att jag tog på mig shorts och sandaler bara för att det inte regnade. Jag kommer 1. frysa ihjäl eftersom det KOMMER att börja regna när jag far hem på moppen och 2. frysa ihjäl. Fan, jag hade en nummer två, men den glömde jag bort när jag skrev nummer ett.

Hur som helst så måste jag hitta på något, eftersom alla som jobbar på kyrkan för tillfället sitter utanför dörren till kontoret där jag sitter. Så om jag går in och ut många gånger MÅSTE jag ju se upptagen ut, eller hur?
Mina planer är alltså att:
- gå på toa och "städa" lite.
- gå in i kyrkan och "städa" (alltså, lägga en enorm jävla kabel mitt på altarringen)
- sätta mig på åkgräsklipparen och bara åka omkring och låtsas klippa gräs, när jag egentligen bara lyssnar på P3 som finns i hörselkåporna.
- trimma gräset på RIKTIGT, men det tänker jag inte göra dels för att 1. jag har shorts och sandaler på mig (DÄR ÄR MIN NUMMER TVÅ! låtsas som att det här står där uppe) och det kommer bli smärtsamt på mina stackars ben och 2. sommarjobbarna på andra sidan gatan har mycket finare trimmare som dom går omkring och mallar sig med, och jag bara står där och hackar på blommorna för att jag typ inte vet hur man gör med min. Dessutom dör typ batteriet efter 20 min, så den är helt värdelös också.


Ordbajsningar
Postat av: Anonym

aaaaaaaaahahhahahahahahha

2009-07-23 @ 18:28:41

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0