vaktis 15

Det här är inte så naz. Eftersom Alva, Ellen och pappa for till fjällen den här veckan bestämde jag mig för att låna Alvas moppe och brumma omkring på. Då lämnade jag min cykel hos mamma så hon kunde få låna den, eftersom hon inte har någon.
Nu är jag superblöt pga regnet + extra lång resväg jag måste ta med moppen. Det suger att ÖK är avstängd, för annars hade det verkligen bara varit rakt fram för mig. Nu måste jag ut på E4:an och tampas med dom stora lastbilarna. Och tro mig; i regn blir det inte mycket till en jämn fight.
Eller om man ska se saker från den ljusa sidan: Sånt här regn är det bästa att köra moppe i! Det är liksom mjukt, nästan som att det duggar, men bara mycket mer. Så det gör inte när man får det i ögonen, så man kan faktiskt se vart man kör. Värre är det när det ööööser ner eller, gud förbjude, om det snöar eller haglar. Usch!

Hur som helst försöker jag torka här på vaktmästeriet. Är ensam även denna vecka, och jag har inte fått många fler uppgifter nu heller. Däremot ligger det en Riesen-påse här bredvid mig som bara lockar på mig. "Kooom, Ingrid." säger den. "Join the dark-chocolate-and-chewy-centre-side!"
Ah well, time to give in.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0