vaktis 3

Jag loggade precis in på MSN och skrek för mig själv "VARFÖR ÄR INGA ANDRA INLOGGADE?! VARFÖR HAR JAG SÅ TRÅKIGA VÄNNER, NOOOOOOOOOOOOOO!!!" och förbannade skyarna lite. Sen kollade jag på klockan och insåg att den var 07.45 en måndagmorgon, och att ingen i sitt sinnes fulla bruk  skulle vara vaken vid denna tid på dygnet om man inte fick välja själv. Jag har ett val, och jag väljer att jobba och tjäna massa pengar, hähäh.

Jag är ensam på kyrkan den här veckan (och nej, det betyder inte att jag är HELT ENSAM PÅ HELA KYRKAN, utan att jag inte har någon chef på vaktmästeriet som kan säga åt mig vad jag ska göra. Jag är min egen chef, hähä.) vilket gör det ganska.... ensamt. Har inte så många att prata med. Liksom visst, det finns människor i byggnaden, men dom måste ju också göra sina jobb. Jag har fått en lista på uppgifter som ska vara gjorda under veckan, men samtidigt är inte det så fruktansvärt mycket, alltså vill jag inte hetsa och göra klart allt innan lunch på måndag morgon. Inte så smart.

Det blir dock en spännande vecka eftersom jag på torsdag ska hålla i en begravning alldels själv (och nej, det betyder inte att jag ska stå och hålla i en jädra begravning själv. Jag ska göra vaktmästarsysslorna på begravningen, typ ställe fram ljus och visa vart kistan ska stå och kirra med ljudet.) samt några minnesstunder, ett dop och en gudstjänst till helgen. (och nej, jag ska fortfarande inte hålla i gudstjänsten själv - varför tror alla det? Jag ska typ sätta på micarna när min käre far ska prata, inget mer. Seriöst. Lär er.)

Jag tror det kommer gå bra, även fast jag är lite nervös. Det är mycket att hålla reda på, men jag känner mig stolt som faktiskt har fått universalnyckel och koder till hela alltet (och ännu en gång: nej, det betyder inte att jag kan sneaka till er nattvardsvin. Jag planerar att behålla mitt jobb. Dessutom är det alkoholfritt, puckon.). Det kanske är ett dåligt tecken på att jag redan har läst ut en Kalle Anka-tidning... Men det verkar som om jag får ta det piano i veckan. Fler uttråkade blogg-inlägg kanske kommer.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0