I'M ALIIIVEE!!

Nu när jag äntligen fått höra Becky och Malins röster kan jag slappna av. Deras plan har inte kraschat, de har inte blivit mördade och de är hemma i säkerhet. Snyft, skulle kunna gråta av lycka, något jag nästan säkerligen kommer göra imorn när jag äntligen får träffa dom ordentligt.

Sitter självklart på jobbet och jobbar (bloggar) för fullt. Det ÄR faktiskt inte så att jag inte tar det här jobbet på allvar, det råkar bara vara så att jag inte har så mycket att göra här. Jag är typ mest här pga nån ny policy att det inte får tomt utan vaktmästare här på kyrkan, så därför åker ordinarie vaktis omkring och gör ärenden, medans jag sitter här och håller ställningarna.
Kan ju bara tillägga att man som kvinnlig, vikarierande vaktmästare inte får speciellt mycket respekt från knappt någon, särskilt inte alla bygg-gubbar som ska komma förbi och fixa saker. Som om de måste ha ordinarie vaktmästare för att få en dörr upplåst? Ignorant bastards!

Justja, jag har kommit på min halloween-utstyrsel också! Jag ska vara Musse Pigg, hähähähä. TA INTE IDÉN! Och är det någon som har ett par röda shorts att låna ut till mig? Eller gula skor?

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0