flitig

Den här helgen har jag varit helt sjukt flitig!
Allt började i fredags när jag hade slutat: Sprang på stan en stund med Linn och köpte strumpbyxor, lakan och fixade min internetbank. På kvällen mötte jag upp med Jennie, Hanna och Tess på stan för att äta lite middag. Det var proppat på Bishops, så vi gick på Harrys och tog en fet hamburgare var. Mikket gott. Sen bar det av hem till Jennie för kladdkaka och chilledill.

Igår vaknade jag pigg och körde direkt igång med att städa rummet och byta sängkläder. Apropå det - JAG ÄR SATINFRÄLST!!! Jag fick satinlakan + påslakan av min mormor i födelsedagspressy och det är HEAVEN att sova i. Helt otroligt. Typ alldeles svalt och mjukt, men leder ändå värme på ett alldeles perfekt sätt, om någon fattar vad jag menar. Nej, inga mer bomullslakan för Ingrid Kling, inte! SATIN TILL FOLKET!
Sen fick jag lite tråkigt, så jag bestämde mig för att skriva på mitt projektarbete. När var det sist jag satte mig ner på en lördag och koncentrerade mig på skolarbet? Typ aldrig hänt. Hur som helst lyckades jag översätta nästan allt jag hade kvar (endast en halv sida jag har tänkt göra nu), så jag var nöjd!!
Senare på kvällen kom Becky förbi. Vi åt glass och såg John Q tillsammans med Olof. Björn kom också förbi, och vi somnade tillsammans vilket var hur härligt som helst.

Nu på morgonen vaknade jag alldeles skönt utvilad (i mina satinlakan) och läste först igenom min nya kokbok, sen lärde jag pappa lite om Spotify, och sedan fick jag en knäpp och började baka kladdmuffins! SJUKT GODA!... inte för att jag har smakat dom än, men snart. Dom ska bara svalna lite. Jag är i alla fall bäst på att baka.

Snart kommer Björn hit, coh då sticker vi till mamma för söndagsmiddagen, sen på bio för att se Surrogates!

MYCKET TREVLIG HELG, med andra ord.



En bild från i fredags som jag snodde av Hanna. Det ser ut som om Jennie är värsta helgonet, allt bah lyser upp runt henne.

Ordbajsningar
Postat av: jennie

har inte du FÖRSTÅTT än att jag kanske ÄR ett helgon? ... Tänk bara; jag kan flyga (UTAN KVAST!), jag kan trolla och göra fyverkeri genom att bara klappa händerna, jag räddar dagligen tusentals människor från att ramla och slå sig osv osv. Förstår inte att du kunnat missa det?

2009-10-04 @ 19:19:16

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0