irriterande

När jag gick till skolan idag började jag störa mig på alla möjliga saker:
  • Min hörlur till iPoden faller som ut ur örat hela tiden! Örat har typ TÖJT UT SIG! Eller så har hörluren tappat spänsten och måste in på nåt hem för... ospänstiga ungmöer.
  • Jag fortsätter hela tiden att linda halsduken alldeles för långt upp på huvudet för att inte frysa, men då hamnar den för högt upp och låter som inte mössan glida ner över hela huvudet. Så mössan åker upp och förstör håret medans det blir kallt och tjockt i nacken.
  • Jag har så mycket saker i jackfickorna att jag känner mig alldeles knölig när jag går!
  • Mina favoritjeans har så hög midja att när jag har mobilen i fickan så hamnar den som precis på höftbenet. Det skaver alldeles lagomt där, alltså inte så att det gör ont, utan bara så att det STÖR! 
  • Min väg till skolan har blivit plogad, men det är fortfarande typ några centimeters lös snö så att jag liksom halkar till med fötterna hela tiden då jag går.
  • Jag går alltid och biter på insidan av min mun (jag vet, det låter skitäckligt, men egentligen är det... nyttigt. Jag lovar.), vilket gör att jag ser ut som om jag går omkring med stroke i ansiktet.

Ja, som ni märker är det endast feta i-landsproblem, men det är nog för mig att störa mig på.

Ordbajsningar
Postat av: jeckie

ikväll när jag åkte buss så var det en japan med nitar och långt hår som hostade HELA tiden när vi stod och väntade på hållplatsen! Han liksom hostade till sådär fyra gånger varje gång han småhostade, för att sedan liksom hosta ordentligt efter ett tag. Sen fortsatte det med att han gjorde underliga ljud med sin hals, sen kom hostandet fyra gånger igen och rejäla hostningar. Alltså, DET störde jag mej på råmycket. Jag skulle aldrig kunna vänja mej vid busslivet.

2009-03-10 @ 20:05:59

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0