SOMMAR

Nu fick jag världens sommarlängtan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har gjort en sommar-spellista på spotify som jag sitter och fantiserar till. Ungefär så här går fantasin till:
Jag sitter på balkongen i bikini i strålande solsken, med ett stort glas iskallt vatten i handen. Jag har laddat upp med det vanliga; solglasögon, mobiltelefon, iPod, bok, glasögon, allt för att kunna växla mellan mina aktiviteter. Samtidigt står datorn i skuggan och spelar den oändliga sommar-spellistan med massa myslåtar. Jag springer in och ut mellan vardagsrummet för att tajma mina program, typ Ellen, Oprah osv. Sånt man bara följer på sommarloven. SUNSET BEACH! Ja, såna program. Sen om det skulle vara något som saknades, typ en glass eller något annat som bara finns på stan, så är det bara att sätta sig på cykeln och glida ner till centrum. MMMMmmmmMmmMmMMMmm det är den där friheten jag bara älskar med sommaren - att vara ute hur länge som helst, för det är fortfarande ljust och varmt, och man har så mycket energi att man kan cykla vart som helst, hur långt som helst och hur länge som helst.

Fast det här är också ganska skönt - att sitta och längta och tänka på alla äventyr jag ska vara med om i sommar. Just nu efterlysr jag väl mest en road trip-kompis som kan road trippa med mig. Typ, sätta sig i bilen och bara köra rakt fram, sen vänster, höger, höger, vänster, tills man kommer fram till ett ställe man aldrig hört talas om. Så jäla naz.

Det här i alla fall sommarlåten i år, tror jag:

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Jag är fett på road trip :D

2009-03-16 @ 16:52:49
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Road trip is the shiet! Sommar is the shiet!

2009-03-17 @ 08:33:13

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0