UPDATE

Jag ber om ursäkt för att jag icke har uppdaterat, nu börjar jag få hotkommentarer och allt! Läskigt!
Har bara inte haft något speciellt att berätta om. Eller jo, kan ju säga att jag igår under FN-rollspelet inte sa ett ORD! Eller jo, kanske ett ord, möjligtvis två, men det var bara typ "Jo, skriv det. Det blir bra." och sen inget mer. Jag har nog aldrig pratat så lite på en dag NÅGONSIN! Herregud!
Hur som helst, det var så tråkigt att jag inte orkade gå tillbaka idag, så jag har chillat här hemma. For till stan också och åt lunch med Rikki, mikket trevligt. Sen for jag till Lindex och köpte en ny BH samt ett par perfekta jeans!!!!!! HALLELUJAH! Så här gick konversationen med kassa-tjejen till:
Jag: Hej, det är 30% rabatt på dom här, va?
Hon: Ja, om du har kupongen med dig!
Jag: ............... Fan. Den glömde jag. Tyvärr kan jag inte komma tillbaka nån annan dag...
Hon: Oj... jaa... hmm...
Jag: Äh, skit i det, jag köper den ändå.
Hon: Jag går ett undantag för den här gången! *ger mig rabatt*
Jag: OJ! Vad snällt, tack!

Sen gick jag ner på den andra våningen och gjorde samma sak på jeansen, hahahaha. HUR VÄRT SOM HELST! Är mikket nöjd med dagens inköp, hoho.

Nu ska jag bara repetera talet ännu en gång, skriva presentationen på spanska som jag HELT glömt bort och städa lägenheten för CAMILLE.

AAH NEVER MIND, nu blev den här dagen typ SKITBRA?!?!?
Fick VG på NK-provet och insåg att jag inte har spanska på fredag eftersom det är någon personaldag. Dessutom missar vi matten imorn eftersom vi måste hämta fransmännen. WIIHOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0