roli

Jag har inte velat skriva att nytt inlägg eftersom jag vill att sjökon som simmar in i glasrutan ska vara längst upp när man kommer in på min blogg. Alltså, jag skojar inte när jag säger att det typ är det roligaste jag någonsin sett! Nu har jag sett den videon säkert tusen gånger, och vareviga gång skrattar jag lika högt och lika mycket. ROLI ROLI!

Och nu skulle det passa utmärkt med tusen småbarn i änglakörer som sjunger Halleluja-låten, men jag får väl nöja mig med mina klasskompisar gälla röster som skräller ett litet "hallelujaaa" över knapprandet av tetris-tangenter. Hur som helst - JAG HAR FÅTT KÖRKORTSTILLSTÅND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilket självklart betyder att jag ikväll ska ut och köra som ett sepe. HEHEHEEH SOM ETT SEPE! Nej, förmodligen bara cruisa omkring på Nolias parkering och lära mig varför man behöver växelspak i en bil. Jaja, det var väl kanske inte SÅ fruktansvärt spännande, men för mig är det faktiskt en milstolpe i detta fångenskap jag kallar liv. Hoho.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0