menå

Här sitter jag i min säng, datorn i knät, för att kanske komma igång med lite efterblivet plugg. Satt alldeles nyss och pruttade sådär lite oskyldigt som man får göra i sin egna säng, när jag inser att jag faktiskt sitter på min älskade huvudkudde. Inte så fräscht, kanske.

Jag har en sån där känsla jag får ibland, att även om jag inte koncentrerar mig så hårt i skolan eller ens gör mitt bästa, så kommer det mesta bara rulla på. Just nu känns det så i alla fall. Det kanske har något att göra med hela min psykiska situation där musiken triggar igång min sommarlängtan osv. Kanske kommer den känslan upphöra när jag faktiskt fattar hur långt efter jag ligger med skolarbetet. Eller asså, nu pratar jag ju om en snar framtid, inte just nu. SÅ mycket ligger jag inte efter, så det så! Det är bara religionsuppgiften som kniper lite, annars går allt bra. Åh, vad jag babblar!

OCH NÄSTA VECKA KOMMER FRANSMÄNNEN! Oh. La. La. Mon. Dieu.
Det kommer ju gå sådär, känns det som. Dessutom kommer dom vara här i hela nio dagar, vilket gör att jag kommer bli värsta pressad och instängd, som om jag vore på semester eller nåt. Seriöst, jag kommer ju inte ens få sova ensam! Det kommer sluta med att ni får läsa om Camille som ligger död på Haga nånstans.
Nej, nu ska jag sluta babbla och läsa svenskahäftet och skriva Mogge.

Ordbajsningar
Postat av: elo

hur blir det då med att vi ska besöka skolorna om du har en fransman hos dig och på skolan...

hur har lärarna tänkt egentligen? Jag har då inte tänkt åka dit själv...

2009-03-17 @ 08:05:05
URL: http://elodansarochler.blogspot.com

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0