besvikelse

Nej, inget Michael Jackson för Ingrid i sommar. Satt i kö i två timmar, men när jag väl kom fram så stod det att det bara fanns biljetter kvar som kunde köpas med American Express-kort. Eftersom jag hade laddat upp med visa-kort så gick ju inte det här så bra. Kollade på biljett24, men där kostade biljetterna 5000 kr, och... ja, det har jag inte riktigt råd med.
Så nu sprack mina älskade softa-i-London-och-Hyde-Park-hela-sommaren-planer. Alla biljetter till U2 var också slut, i alla fall till det datum som Jekkie och dom andra skulle på, sååååååååååååååååååå. Ja. Får se vad jag hittar på i sommar istället, förhoppningsvis en ROAD TRIP! Helvet så jag ska road trippa!

Nej, som sagt, jag hade lite dålig energi att göra av med, så jag drog mig äntligen iväg till gymmet och körde lite. Var där kanske en timme, vilket jag tycker är ganska bra med tanke på att jag inte varit där sen höstlovet. Är i alla fall stolt över mig själv som faktiskt tog tag i något för en gångs skull. Kanske följer skolarbetet efter nu. Har bara religionsuppgiften att avsluta och det där himla Mogulspelet att skriva om. Justja, och så matteprovet jag fick IG på. Aja.
Ikväll ska jag bara chilla, i alla fall. Ska äntligen få se min älskade Slumdog Millionaire som jag längtat efter så!

Ordbajsningar
Postat av: alva!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ska du ut och ....... TRIPPELITRIPPTRIPPAAA!!!!!!!

2009-03-15 @ 01:02:37

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0