zkillat

Igår skulle jag byta vatten i mitt glas på nattduksbordet och när jag försökte hälla ut det i handfatet så liksom...ryckte jag till och slängde istället in allt vatten i väggen bredvid. Jag blev alldeles blöt om fötterna, för att inte tala om att mina halsband som hänger på den utsatta väggen säkert kommer rosta. Vad har jag för tourettes/muskelryckningar?

Jag tror att jag är förföljd. Häromdagen insåg jag att jag hade tappat bort min påseendelapp till skolfotona och allt det där. Blev ganska purken eftersom mitt individuella kort hade blivit bra och jag har inget annat kort på mig själv sen i femman (med rött/svart hår och alldeles för mycket smink, hrrrm.). Hur som helst så RÅKADE det bara komma en påminnelse-påseendelapp i brevlådan i morse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUR kunde dom veta det!?!?!?!?!? Jag hade verkligen inte bestsällt någon extra!
Detta kräver utredning.

Så här innan skolan visas Anastasia på canal+ och självklart har hon på sig mina skor. Jag börjar utsökt tänka på hippietanten på bussen som ville köpa dom av mig. Talar inte detta för min excellenta smak? Jo, jag tror det gör det.

Ordbajsningar
Postat av: alva

hihi altå jag tänker SÅ börja läsa din blogg och följa ditt every move

2008-11-03 @ 17:21:53
Postat av: SÄGER JA INT!

hade du SMINK i femman? MHMMMM NÅGON VAR OSÄKER LITEN FLICKA!!

2008-11-04 @ 20:03:51

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0