bio

Har precis sett Quantum of Solace, nya Bond-filmen för er obildade. Träffade Vickie där. För det otränade ögat skulle det kanske se ut som om vi kom med var sitt sällskap, men jag tror vi båda vet att det var en hemlig date. Fast nu sabbade jag ju det, i och för sig. Fan. Nu kommer vi aldrig kunna bli något, Victoria. DAMN YOU, YOU BEAUTIFUL WOMAN!

Hur som helst så tyckte jag inte filmen var speciellt bra. Vad är meningen med en actionfilm där man inte får se alla coola slag- och fightingscener på ett "bra avstånd" om någon fattar vad jag menar? I den här filmen var allt bara inzoomat och med skakig kamera, typ "Nu måste vi få med Bonds känslosamma reaktion när han inser att den här mannen han slåss med inte bara är bättre än honom utan också är samma snubbe som dödade hans älskade i förra filmen!!!!"
Helt värdelöst.
Dåligt berättade var den också. Varför, VARFÖR, har man insisterat på att Marc Forster av ALLA ska regissera en Bond-film?! Han har gjort Finding Neverland, The Kite Runner och Stranger Than Fiction. Visst, alla är bra filmer, och Stranger Than Fiction råkar bara vara en av mina favoritfilmer, men INGEN av dom är action!!!!!! Förstår mig inte på en del personer. Ska han typ förstöra en perfectly good career av bra kvalitetsfilmer för att göra en Bond som inte ens blev bra? Gosh. Inget hår har han heller.
SKJUT MIG, som Ricki alltid säger.

Ah well, imorn börjar skolan. Har inte räknat någon välbehövd matte, läst någon bok (eller jo, lättsmält chick-lit, men verkligen ingen Jorden runt på 80 dagar som det var tänkt) eller tänkt över vad jag egentligen vill göra med mitt liv (öh?). Tyvärr ska ju inte Linni börja i vår klass igen,och det sörjer jag mikket mikket. MIKKET!
På tisdag blir det valvaka, det blir spännande. Som sagt, om Mccain vinner skickar vi väl Vickie till Vita huset och så får hon göra slut på honom. Och Palin, då. hahahahahah kan typ se det framför mig.

Ordbajsningar
Postat av: vickie

well ;)



men vafn!!! det är ju jag som alltid brukar skjuta mig själv :O

2008-11-03 @ 02:08:58
Postat av: alva

barack obama 4-ever :]:]:]:[]

2008-11-03 @ 17:23:56

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0