znark

Efter att ha varit vaken hela långa natten (jag lovar, jag blundade inte en SEKUND!!!!) så är jag nog värdig en tidig kväll. Dessutomhar jag nu döpt mit själv till titeln OBAMA-QUEEN vilket är motsatsen till McCain-hora eftersom jag inte har sovit något alls idag.
Eller så kan jagerkänna att jag har blivit rätt fäst vid mitt nya påfunta msn-namn: Ellis Mansvalp. Typiskt sån där pseudonym som användes under realismen osv osv osv osv.
jaja, Obama vann, väldigt lycklig och lättad över det. Hmm... Har fått en ny säng! HUR BRA PASSAR INTE DET?! Ska inviga den nu, hoppas bara jag inte kissar på mig. Inte för att jag ser någon anledning till det, men man vet aldrig.

Justja, vill sända ut hela TVÅ hälsningar på bloggen:
1. Till JEKKIE som tyvärr måste göra sig av med sin älskade lilla kisse! Även fast jag inte är någon kattälskare så gör det mig ont eftersom är Jekkie ledsen är Inkrif ledsen.
2. Till TJEJERNA I KLASSEN (+ Linni) som gjorde natten till idag ofattbart trevlig, intressant, rolig och minnesvärd. Hur senil jag än blir kommer ni ändå ha en sån där historisk plats i min lilla hjärna, och jag är väldigt glad över att ha hamnat i samma klass som er! TREVLIG TREVLIG TREVLIG LALALALALALALA

Ordbajsningar
Postat av: pälstjejen

hahahahahhah då är jag obama princess ^^ för jag gick ändå och lade mig EFTER HANS TAL.. liksosososom

2008-11-06 @ 16:17:09
URL: http://vickie.blogg.se/
Postat av: pälstjejen

hahahahahhah då är jag obama princess ^^ för jag gick ändå och lade mig EFTER HANS TAL.. liksosososom

2008-11-06 @ 16:17:15
URL: http://vickie.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0