helgen

Helgen har då varit vigd åt flitighet!
I fredags for vi och kollade på en lägenhet mamma har haft ögonen på, men jag vet då tusiken om hon tänkt köpa den. Den var ganska dyr, och dessutom måste vi sälja huset innan vi flyttar någonstans...
Jag åt middag med Jekkie och Johan, väldigt gott och trevligt indeed! Senare joinade även TESS!, Adam, Sabina och Ida oss och vi såg Jiddra inte med Zohan. Jag ville egentligen se Kung Fu Panda, men.
Igår pluggade jag hela 4.5 timmar historia, vilket var rejält! Lyckades svara på alla frågor, med Beckys hjälp. Senare for jag även hem till henne och Linni kom dit också. Hemos visto El labyrinto del fauno y comida helado, muy bien! Becky fick utlopp för sin spanska besatthet hon haft under veckan av gud vet vad för anledning!
Idag har jag också läst ut min svenskabok, ÄNTLIGEN, och skrivit väldigt mycket på min romanalys som jag är så väldigt stolt över! Snart ska jag också hänga med Frida som det var länge sen jag såg.

Imorn ska vi fara och titta på lägenheten på Haga!!!!!!!!!!!!! SPÄNNANDE SPÄNNANDE! Och jag tror att på onsdag ska jag börja träna igen, så det ska bli najz.

Tråkigt inlägg, men så går det.

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Vi kan se Kung Fu Panda nångon om du vill :) Jag har ju kvar den hihihihi

2008-11-16 @ 20:38:46
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: TESS!

Tagga Haga hihihihihihihihih

Tur i oturen som sagt ;)

2008-11-16 @ 20:39:33
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Duktig flicka må jag säga!:) en klapp på huvudet från mig.

JUST DET JA, hoppas det är en fin lägenhet!



och Ingrid, jag saknar våra lördag morgnar med so you think you can dance och sitta och mysa i pyjamas (eller det är bara du som har pyjamas men det är mysigt för oss alla)! Vi måste börja med det igen punkt slut.

2008-11-17 @ 12:21:42

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0