strumplåda

Jag har börjat prata med främlingar på sistone, vilket roar mig lite grann. Idag var jag på stan med pappa lite snabbt, och han ville jättegärna gå in på Dressman för att köpa strumpor. Det kom en ganska bitter kvinna och hjälpte oss, och sen när vi stod i kassan hittade jag någon sorts strumplåda med strumpor i.
Det var som en liten pappbox med plasthölje så att man kunde se några ganska fula strumpor som låg i.
"OJ, vilken fin strumplåda!" säger jag till kvinnan som står i kassan och tar betalt för pappas strumpor. "Så extremt nödvändigt!!!! Jag tror att miljön ÄLSKAR såna här små, väldigt användbara strumplådor. Tänk om vi alla skulle ha såna här strumplådor? Skulle inte världen vara ett bättre ställe?"
Kvinnan stirrar råååsurt på mig och pappa skrattar lite åt min bitterhet.
Jag blev så ARG!
Pappa försökte övertala mig om att det kanske var en presentlåda, för att det skulle vara finare. Grejen är att om man nu är en sån otroligt dålig presentgivare att man ger någon STRUMPOR i present, då är man för tusiken inte värd en LÅDA! Då får man stå sitt kast och ge bort ett par fula strumpor, sådeså! Hade lust att fråga kvinnan om hon var medveten om hur miljön tog skada av att strumporna skulle få stå snyggt uppradade på disken, men det struntade jag i. Det kanske inte var hennes fel.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0