svett

Här sitter jag och eftersvettas, ser på En Prinsessas Dagbok och längtar mig sne till Paris! Förstår ni? Om tre dagar far jag till Paris!!!! Jag har längtat efter nästa vecka seeen... i mars? Ganska lång tid YOU KNOW!
Idag har jag varit på stan en snabbis med TESS! (aka Paris-buddy) och köpte en äckligt efterlängtad klänning jag spanat på sen... före sommarlovet någon gång? Då kostade den 400 kr, men nu bara 99!! SWEET! Sen köpte jag också en ny liten keps på H&M, nåt resekit med schampoogrejer från apoteket och en engångskamera.

Igår var jag med Dr Jex och TESS! Vi spelade lite lazerdoom med kusinerna (en liten tradition vi har) och sen tillfredställde vi våra cravings med Coca Cola samt Christian Bale. Adam kom också förbi och som alltid hittade vi saker/intressen vi hade gemensamt. Den här gången var det den där OLW-reklamen när de skånska snubbarna ler och säger "Nu måste du dela med dig!" som vi båda tycker är underhållande.

Imorn fyller käre far år och det blir väl fika eller nåt, som vanligt. Sen på kvällen kommer "dvärgarna" och vi ska chilla som back in the old days. På söndag, om jag har tur, kanske jag hinner träffa Erika (HHHHJOOKK) innan det bär av till tågstationen!

Nu ska jag försöka att INTE gråta till En prinsessas dagbok. Heh..

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

Igår var väldigt trevligt må jag säga även om vi inte var bäst (FAN TVÅ KOM VI I ALLA FALL TJOHEJ!) och Kristen Balle var sjukt snygg, även om filmen SÖG HÅRT!



ASSÅ SÖNDAAAAAAAAAAG HERREMINJE FATTA! AAAAAAAAAAAAHHHH

2008-08-01 @ 16:48:56
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0