OS

Har egentligen bara följt OS nu under slutet. Jag, pappa och Alva har tittat på rytmisk gymnastik, det var extremt coolt med alla ringar och rep som slängdes och dom hoppade som grodor hit och dit. Alva utbrister hela tiden "DET HÄR ÄR DET COOLASTE JAG NÅGONSIN SETT" eller "Det här är VÄRLDENS knäppaste sport" mm.

Igår vaknade jag av att Erika skallade mig sådär lite gulligt. Sen kastade hon ut mig så jag for hem. På kvällen for jag och Frida och kollade på Söthannas band spela på Rockkrock, det var ganska mysigt. Dr JEx och TESS! var även där, men det blev inte så mycket prat pga den höga musiken. Jag och Frida hyrde sen 27 dresses, köpte Ben & Jerry's och for hem igen för att se på filmen. Det var lagomt mysigt.

Upptäckte att jag inte har skrivit något sen skolan började, men jag orkar inte nödvändigtvis skriva något om hur det var. Det var ju bara som vanligt, vilket är rätt skönt. Dessutom tog dom vår dator direkt, sååå... ja, nu har jag tagit över pappas dator. Förhoppningsvis får vi tillbaka datorerna imorn, och då får jag kanske även tillbaka lite av mitt liv. Eller inte... eeeh... vet inte vad jag pratar om.

Ordbajsningar
Postat av: Hanna

Vi såg också på rytmisk gymnastik! Helt galet må jag säga.

2008-08-24 @ 18:34:10

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0