spa

Idag var jag och Jennie på spa-äventyr på Umedalen. Eftersom det inte blev någon avslappnande upplevelse i Skellefteå förra veckan bestämde vi oss för att göra det nu istället. Vi for på IKSU Spa och tog en behandling som hette "Vi två". Jag vill fortfarande gifta mig med Jennie, men hon bara nekar mig hela tiden. Försökta fria ännu en gång på denna vackra tillställelse, men icket.
Hur som helst, i det där lyxiga huset trippade vi omkring i våra spa-rockar (inte badrockar, utan SPA-rockar. Stor skillnad.) och åt frukt (ofräsch frukt, men ändå frukt.). Jag fick en massage och ett kurbad, och Jennie fick en ansiktsbehandling och ett kurbad. Hon blev bara röd i ansiktet medans jag blev FRÄLST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen fick vi tillåtelse att smyga omkring ännu mer i huset, typ bada lite och sådär. Det var så lyxigt så jag vågade knappt andas. Till slut hittade vi bassängen som är något jag har drömt om ända sen dom byggde det där jäkla spaet! DET VAR OTROLIGT! Jag flöt omkring som på moln, fast i vattnet. Så jag flöt omkring som på vatten. Hoho.
Det var awesome i alla fall.

Imorn blir det lunch med några av tjejerna i klassen hemma hos Erika. Den stackarn har stukat foten, så vi kommer som en räddande sommarvind (?) till henne istället. Sen, eftersom Alva fyller år idag (GRATTIS!!!!!! igen) så ska vi på födelsedagsmiddag imorn hos mamma. Eftersom det blir awesome weather tror jag det kommer bli mycket prima.

Ordbajsningar
Postat av: jennie

Du, det var FETT skönt så jag blev inte bara röd i ansiktet. Mitt ansikte njöt. Det gjorde inte ditt ansikte.

2009-06-25 @ 23:53:43
Postat av: G.

Hälsa Alva från Gustaf :D

2009-06-26 @ 01:29:09
URL: http://serenitynoire.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0