jaaaaahapp

DÅ VAR MAN ENSAM IGEN DÅ! Nu har jag skickat hem Ellen till Umeå igen, där hon hör hemma! Det har varit sjukt mysigt och skönt att ha henne här hos mig, vi har mest tagit det lugnt och umgåtts. Nu måste jag sätta igång med mina rutiner igen efter en lite halvvirrig vecka, för min del. Det är så konstigt att bara ha sig själv att tänka på och planera dagarna för, och så helt plötsligt kommer det in en till person som behöver uppmärksamhet, hahaha. Och helt plötsligt får jag tillbaka känslan av att inte veta vad jag har i kylskåpet och behöva dela utrymme med någon annans grejer. Don't get me wrong, det har varit himmelskt att ha få ha världens bästa syster här (delad förstaplats), men jag gillar faktiskt att bo ensam. Så det känns bra att ha kommit på, särskilt nu när jag ska skriva på kontraktet till min alldeles egna lägenhet i helgen.
Jag kollade igenom dom få bilder jag tagit under veckan, och dom allra flesta var helt sjukt dåliga och oanvändbara. Här kommer några få.
Bilderna från middagen med gänget blev så jävla fula och dåliga så dom får inte ens vara med! Mötet mellan Ellen och mina nya vänner resulterade i att a) jag och Ellen är tydligen inte alls så lika som jag trodde och b) jag pratar mycket bredare norrländska än vad hon gör. Så... Det var ju lärorikt.
Nu ska jag städa lägenheten, sticka iväg på zumba (let's ZUMBAAA) och hänga med Isabelle ikväll! Ta-ta!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0