schmart

Ibland är jag så fruktansvärt schmart. Alltså, jag blir som överraskad hur bra jag ljuger bara för att komma undan med en del saker. Jag tänker inte berätta om vad jag ljuger om här, eftersom jag vet att EN VISS LÄRARE läser min blogg, och NÅGOT måste jag ju faktiskt ha lärt mig från Frankrike-resan. Men oroa er inte, jag ljuger inte för er. Bara för mig själv. Och min själ. Och mitt samvete. Men smart är jag. Om du läser det här och anser att du känner mig borde du vara stolt.

Just nu sitter jag och suger på en enormt god klubba jag fick av Vickie. Jag vet att hon inte läser min blogg, så jag kan ju bara berätta att vi typ är.... snälla mot varandra. Liksom, först hetsar hon mig till att komma igång med ett geografi-arbete som skulle vart inne för tre veckor sen men som jag inte börjat med. Sen HJÄLPER hon mig med det. Sen gav jag henne en massage som fick henne att göra privata ljud. Sen gav hon mig en mandarin (clementin?) och den här klubban. Mycket trevligt, måste jag säga!

När jag ändå håller på att lovprisa klasskompisar så kan jag ju tillägga att Becky drog ett så klockrent skämt idag att jag vill tatuera in det på skinkan. Skulle gärna dela med mig av det här på bloggen, men tyvärr tror jag att det är lite för vulgärt för att upprepas. Dock ska jag komma ihåg det tills dagen jag dör, för mer huvudet på spiken kan hon inte ha varit. Åh gud, det var helt sjukt roligt. Verkligen. Du skulle ha varit där. Oj oj oj vad jag har saknat henne. Hon har så tight ass.

Ordbajsningar
Postat av: vickie

gör jag inte??????!!!!



inte så ofta bara.

det är malin som inte läser våra bloggar!

2009-05-10 @ 13:12:36
URL: http://vickie.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0