cykel

Idag känns det som om jag har gjort värsta mycket, och klockan är bara tre!!
Först for jag och jobbade, vilket gick bra förutom att jag måste ha sträckt mig i ryggen eller nåt. Det gör i alla fall jätteont nu. MEN JAGÄR GLAD ÄNDÅ, fööör sen gick jag och hämtade min cykel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AWESOME AWESOME!
Dom stod alla uppradade på torget, nästan inget folk där eftersom själva jippot inte startade förrän klockan 12. Jag var där tjugo i:
Jag: Hej, jag vill ha min cykel nu, tack.
Tjej: Men du ska inte vara här förrän om 20 minuter!
Jag: .... Vad spelar det för roll? Jag har vunnit en cykel, GE MIG!!
Tjej: Jaha, okej...
Så jag visade legitimation osv, så fick jag min cykel (nr 39, mitt nya lyckonummer) och så plötsligt hoppar det fram tre personer - en kvinna med digitalkamera, en man med fetaste kameran från VK och en typ sommarjobbare med en filmkamera, alla riktade mot mig. Låt mig påminna er om att jag precis kom från mitt städjobb och NEJ, jag har inte duschat sen i tisdags, vilket är ovanligt äckligt, till och med för att vara jag. Så jag såg ganska skabbig ut.
Sen pekar någon av personerna bakom mig, och jag vänder mig om bara för att se Jan Bylund (Ume-komiker, typ känd. Var konferencier för dagen) stå en decimeter från mitt ansikte med en mikrofon riktad mot mig.
Jan: VAD ÄR DIN LÖJLIGASTE BILRESA?!
Jag: Eeeeeeh... *blir förvirrad av att höra min röst eka över torget* Jag... ööh... åkte med en kompis till grannen för att hämta en skiva som han hade lånat... bara för att lyssna på den på väg tillbaka till huset...
Vilket var komplett bulle, som Erika hade sagt. Jag hade bara hittat på det när jag skrev det och vann, alltså.
Jan: JA, DET VAR RIKTIGT LÖJLIGT!!!!!!!
Jag: Mmm.
Jan: LOVA ATT INTE GÖRA DET IGEN!!!!!!!!!!
Jag: Mmm, lovar.
Sen fick jag posa med min cykel medans alla morgonpigga på torget stirrade på mig. Sen cyklade jag hem med min nya cykel. Tihi!

Sen for jag och pappa och köpte mina tapeter, där jag träffade Julia. Så vi snackade typ... resor ett tag, sen for jag och pappa vidare till OBS för att köpa ett cykellås till cykeln, och sedan vidare till MediaMarkt där jag fick en plattång!
Snart kommer Björn också hit, och senare ska vi ut till hans pappas stuga. INTE HELT FEL DAG, MÅ JAG DÅ SÄGA!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0