installation

Åh åh åh åh åh här sitter jag och känner mig mäktig och cool som ser på presidentinstallationen, mikket spännande! Eller egentligen inte, men jag har fortfarande den där känslan av att "jag var där" som kan komma att behövas i framtiden. Det är helt sjukt mycket folk där mellan kongressen och Lincoln Memorial nu, typ miljontals! SÅ HIMLA COOLT! SKulle ge så ÄCKLIGT mycket för att vara där just nu, men tyvärr är det ju lite för sent, han svär eden om typ en kvart...
Är det bara jag som tycker det var coolt att Aretha Franklin ska sjunga och John Williams spela en liten trudelutt? Ganska skoj, hihi!

Idag har jag klippt mig, det blev förvånansvärt bra och jag är zupernöjd!! Verkligen helt rätt att göra, känner mig grymt snygg hähä. Ikväll (och resten av kvällarna den här veckan) måste jag verkligen ta tag i samhällskunskapen... Svenskan också, men den tror jag faktiskt att jag gör i helgen eftersom jag fick lite dispans av Kangaroo. Usch, och spanskaprov på fredag... Men HALLELUJAH för nästa vecka har jag inget block, ALLTSÅ tio lektioner mindre på hela veckan! WONDERBAAAR!!!!!!
Då blir det förhoppningsvis kanske en heldag på IKEA hähä. Snart är det flytt, deni.
Jaru, livet rullar på. Faktiskt.

Ordbajsningar
Postat av: Hanna

Mä! Jag har också klippt mig idag :O

2009-01-20 @ 18:39:28

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0