blåmärkt

Aaah, ännu en kväll av plugg! Dock inte överdrivet mycket plugg, men ändå så att jag måste ha dokumentet upptryckt hela tiden och jag har till och med angett status Upptagen på msn! HERREGUD! skämt. Nej, jag vill helst bara lute mig tillbaka och se Top Model, men det är väl kanske en uppoffring I guess.
Även om detta samhällsarbete är relativt intressant så gör jag det tråkigt, om och om igen. Det var dock ganska kul att läsa om Nordkorea och alla knäppa saker dom gör där. Eller nej, inte knäppa... Originella. Hrrm. Det som stör mig mer och mer är att jag förmodligen inte kunnat stava rätt på Nordkorea en enda gång på hela detta arbete. Hela tiden "Norkorea" eller "Nordkora" eller "Nordkae" eller nåt. Skitstörande. Dagens i-landsproblem: Jag måste tillbaka och sudda hela tiden SNYYYYFT.

Igår när vi gick till Droskan så gick Becky och Vickie framför mig och Erika hela vägen. Dock när vi kom fram till Droskan tog vi sats och rusade förbi (vrålgarvandes, I might add). Detta skapade tävling, och Becky drog tag i mig och verkligen slet jättehårt. När jag whajnade om det sa hon att jag skulle sluta whajna. Nu har jag ett litet Beckyfinger-blåmärke på armen. Hehe TROFÉ!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0