konspirationer

Sitter här och läser om konspirationsteorier på Wikipedia. Måste säga att min favorit hittills är Paul is dead hoax, som innebär att Paul Mccartney från The Beatles dog 1966 i en bilolycka och sen dess har en look-a-like spelat honom. Finns många olika "bevis" och ledtrådar i Beatles' låtar och på olika albumomslag.
Tex på Abbey Road-omslaget så är John Lennon klädd helt i vitt som präst, Ringo Starr har en svart kostym som en begravningsentrepenör skulle ha, Paul McCartney har på sig en enkel kostym och är barfota - som är tradition för de som blir begravda, samt att han går i otakt med de andra och George Harrison har på sig arbetarkläder likt en dödgrävare.
Dessutom tycks man höra Lennons röst säga över låten "Strawberry fields forever": "I buried Paul". Lennon har dock hävdat att han säger "cranberry sauce".
Eller till exempel allt tjat om 9/11 teorier, om att det inte har hänt osv. Det är nog mest intressant att läsa om, särskilt eftersom det finns så himla många bevis på massa konstiga saker som har hänt i och med allt det här! Min favorit var att folk ska ha ringt över 30 samtal från ett av flygplanen som inte gick tillräckligt lågt för att mobiltelefonerna skulle fungera, och själva planet hade inga inbyggda telefoner heller! Helknäppt!

Jag vet inte om jag riktigt tror på allt det här, men det är verkligen intressant!




 

Ordbajsningar
Postat av: jekkie

hahaha jag har också läst om det där med Paul Mccartney, heldumt! Tydligen ska man kunna se massa saker som pekar mot att han är död också på "Sgt. Peppers lonley heart club"-albumet. KNÄÄPPT. Men lite mystiskt.. och spännande! hihi

2009-01-14 @ 20:42:23

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0