NYFIKEN!!!

Har fått ett mystiskt paket skickat till mig från farmor av alla människor! Låg i mitt lilla postfack imorse, jag håller verkligen på att SPRÄNGAS av nyfikenhet. Jag SKA inte öppna det förrän på lördag, men guuud vad det ligger och retas på mitt köksbord just nu... Aarrghhhhh......
PLUGG står som vanligt på schemat för dagen. Har varit på biblioteket nu på förmiddagen, men det gav inte sådär jättemycket. Blev istället mycket mer intresserad av Beckys arbete om folkmord och förintelsen... Efter det sprang jag iväg till Svenska Kyrkan och pratade med en kvinna som håller i café för hemlösa två gånger i veckan. Vet inte om jag har skrivit någonting om det här, men nu är det i alla fall klart att jag ska dit på tisdag morgon och hjälpa till servera frukost. Det känns riktigt bra, faktiskt!
Nu ska jag skriva klart minst en fråga till innan jag sticker iväg på första bodypumpen på två veckor - min snorighet är äntligen över!
FÖRRESTEN!! Idag är första dagen på flera veckor som jag faktiskt känner att jag kan gå ut utan smink i ansiktet, mer specifikt under ögonen! RYNKORNA ÄR BORTA!! Eller dom värsta rynkorna har varit borta i några dagar, men huden har varit så sjukt torr och flagnat och haft sig så det har ju sett för taskigt ut. Men nu är det som sagt borta och jag kan se ut som den (snart) tjugoåring jag är!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0