ont ont ont

Vaknade upp nu med ont i halsen, det kom från INGENSTANS!! Jag är verkligen HELT övertygad om att dumma Jennie har smittat mig, visste att jag inte skulle prata i telefon med henne så länge igår, suuuuuck.
Min panik från gårdagen lyckades lugna ner sig lite, i alla fall. Jag ringde pappa och han skulle hjälpa mig med att ta kontakt med Svenska Kyrkan här i Halmstad och se om dom hade något jag kunde hjälpa till med. Jag fick även fram ett nummer jag kan ringa för att bli kontaktperson åt någon ung tjej, så jag ska ringa dom på måndag. Sen ska jag även börja ge blod, något jag har skjutit upp i snart två år (jag tänkte göra det "PRICK PÅ MIN 18-ÅRSDAG!"), så att så fort den här lilla förkylningen går över så glider jag iväg till lasarettet. Så nu känns det lite mer som att jag har en plan för hur jag ska tackla det här, och förhoppningsvis kan jag hjälpa någon som behöver det...

Ordbajsningar
Postat av: Olof

Jag tror dom vill att man ska ha varit frisk i minst en månad eller liknande, så jag vet inte om du kan gå dit direkt efter att förkylningen tagit slut.

2011-09-10 @ 14:08:17
Postat av: en som vet, heheh

Det är typ en-två veckor som gäller! fniss

2011-09-10 @ 14:35:29
Postat av: Olof

läser från min kallelse "Har du den senaste månaden varit förkyld, haft feber eller någon infektion?"

2011-09-10 @ 17:13:05

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0