HAHA ALLTSÅ

Jag måste bara få berätta om snubben som ringde mig nyss angående min blocket-annons!!!
Det började med att han berättade lite om lägenheten, det var en femma och dom hade några rum lediga eftersom dom tre tjejerna som bott där tidigare hade flyttat ut. Jag sa som att jag egentligen letade efter något eget, men att han ändå kunde berätta lite om lägenheten och sådär. Och som han pratade på.
Han sa att det hade blivit lite trångt med tre tjejer, men det var kul och dom hade haft roligt, att man var tvungen att anpassa sig mycket efter varandra när man delade lägenhet osv. Sen fortsatte han med typ "ja, vi har ju verkligen varit öppna med varandra, dom var väldigt flirtiga och sådär, och det tyckte väl min tjej var lite jobbigt, eller vad skulle du tycka om din kille bodde med tre flirtiga tjejer som gick omkring utan kläder? Är du i ett förhållande? I alla fall så var det som lite jobbigt där med min tjej, hon blev väl inte direkt svartsjuk, hon sa liksom bli inte kär i dom, men om ni måste ha sex med varandra så är väl det okej, haha, så vi hade väldigt kul med varandra!"
Under hela det här samtalet är jag för det mesta tyst och försöker hålla mig från skratt. Han fortsätter "Nää, men så när man bor med varandra så här så måste man ju vara öppen, liksom om man vill ha sex med någon och så är dom typ i samma rum och sådär... Och jag har ju som varit med om alla olika pinsamma situationer, typ att jag sitter i bastun och dom kommer in och så har jag fullt stånd medans tre tjejer sitter och tittar på, hehe... men, ja, hur är du? Är du öppen på det sättet?"
Jag kan ju säga att jag slängde på luren ganska snabbt och höll på att skratta ihjäl mig!!!!!!!!!!

Ordbajsningar
Postat av: Olof

Story of my life

2011-09-16 @ 00:38:17
Postat av: lööövisa

alltså OMG!! hahahahahahhaha vad finns det för folk i halmsttad egentligen haha

2011-09-16 @ 16:25:54
Postat av: Hanna

Hahahhaa så jävlaaa sjukt!! "Man måste ju va öppen på det sättet" haha galet :P

2011-09-17 @ 22:47:22

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0