lördag segdag

Gud vad tiden går när man sover bort halva dagen!!! Jag höll nästan på att skriva att jag tycker att tiden borde stå still när man sover, och bara går när man är vaken så att man har tid att hitta på så mycket mer, men sen kom jag på att jag förmodligen skulle slösa bort ÄNNU mer tid än vad jag gör om det var så!!
Jag glömde ställa väckarklockan och sov till elva imorse. Förmiddagen gick segt (frukost+lunch har bestått av muffins och nu är alla uppätna...), men nu har jag faktiskt varit ute på en promenad i ÖVER en timme, och om det inte vore för Halmstads jävligt förrädiska väder så hade jag nog kunnat gå ännu längre. När jag kom hem så väntade en ny Elle-tidning på mig, tillsammans med massor av halvrolig post! Jag fick ännu fler rabatter för nyinflyttade (bland annat än kupong på en hel grillad kyckling från Hemköp?!?!!! SJUKT NAJS!), räkning på hyran för lägenheten (mindre kul) och något sorts informationsblad jag ska fylla i för att få bli kontaktperson till småtjejer, typ. Mycket intressant. Nu ska jag ta en dusch (sist jag duschade var i tisdags... tänkte bara berätta det), sen fortsätta min sega dag.

Ordbajsningar
Postat av: jennie

Ingrid, som din vän tycker jag att det är min uppgift att säga åt dig att du verklgien borde duscha oftare än så. Med tanke på vilka aktiviteter du ägnar dig åt ibland såååååååååååååååååååååååååååååååå!!!



hihihihihi psussss

2011-09-18 @ 02:41:02

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0