spännande grejjor

Spännande saker som har hänt idag:
  • Jag och Jasmine kånkade upp den enorma mikron från stenåldern som följde med lägenheten, från källaren, och tryckte upp den på mitt köksskåp. Så nu har jag en micro och kan köpa billys pizza, YAY!! Vi behöver inte prata om det faktum att jag inte når den.
  • Jag gjorde skitago middag bestående av quinoa, bulgur, fetaost, stekt svamp och lax!! Som en varm sallad, fast utan någon sallad what-so-ever. Blev hur som helst fantastiskt gott och enkelt att göra, rekommenderas!
  • Jag bytte namn på twitter, och därför fungerar inte den vanliga twitter-rutan som brukar vara till höger här på bloggen. Vet dock inte om någon kommer sakna att kika på grejerna jag skriver där, men hur som helst kan man nu bara trycka på länken som finns där istället (för tydligen går det inte att fixa till av någon himla anledning). Heter alltså nu @Ingridiensen på twitter, för det är som en liten vits. Jag är den enda ingrediensen ni någonsin kommer behöva för att spice up your life, jao. 
Okej, så uppenbarlien har inget spännande hänt idag, never mind. Här får ni en bild på när Jasmine dansade brallorna av sig i lördags, då vi helt spontant bestämde oss för att gå ut. Hon gick igenom Taylor Swifts bästa hits.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0