nyårsdan föfan

Jag hade en mycket trevlig nyårsafton, som alltid blir bäst när man inte har så höga förväntningar eller stora planer! Emma kom hit och vi åt fett god pizza, drack champagne och spelade Harry Potter-spelet. Hon blev sannerligen imponerad av min nördighet! Efter ett tag stack vi iväg och träffade några av hennes kompisar, och så gick vi ut och dansade och firade in tolvslaget med ett glas champagne i handen. Mycket trevligt, indeed!
 
Imorn ska jag iväg till Motala för att utbilda mig till instruktör i feministiskt självförsvar! Jag tror det faktiskt kommer bli riktigt kul, men just i detta nu känner jag mig inte överdrivet taggad på att sitta på ett tåg i flera timmar med människor jag inte känner och sådär... men ja ja, det kommer nog bli bra. Det absolut bästa är dock att Ellen också ska utbilda sig, så vi kommer ses där!!!! Jag har försökt få Ellen att gå med på att dra en Föräldrafällan och säga typ "va, har du bara ett kort på din mamma? Men jag har bara ett kort på min pappa!! VI MÅSTE VARA SYSTRAR AAAAH!!" typ så att alla på utbildningen bah shit. Men ja, nu har jag inte förberett någon rekvisita så det känns lite omöjligt. 
Tomebloss och partyhattar är allt man behöver för att fira nyår ordentligt. 
Jag hade ju planerat att köpa en ny mobiltelefon igår, men när jag kom till butiken fick jag reda på att jag inte kan köpa en ny förrän mitt abonnemang har gått ut i mars. Därför skickade jag in min nuvarande mobil på lagning och fick gå hem med en gammal lånemobil istället. Besvikelsen där, alltså. Därför blev jag sur och gick på stan och köpte en ny tröja för att trösta mig. Så festlig krage!

Ordbajsningar
Postat av: Jennie

Så SCHNYGG! Jag vill ba slita lös den där kragen med mina tänder och sen ta en fet tugga av ditt högra bröst.

2013-01-02 @ 02:08:33

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0